torsdag den 22. marts 2012

Paa opdagelse i Bolivias saere natur

Den sidste uges oplevelser har vaeret praeget af Bolivias fantastiske natur. Vi ankom til Tupiza og blev i tre dage indtil vi kunne komme paa den beroemte 4 dages tur ud i det sydvestlige Bolivia. Vi fordrev tiden i den lille flaekke med at tage en dagstur ud og ride paa heste i den fantastiske naerliggende natur, der bestaar af store roede klippeformationer. Der er blevet optaget mange westernfilm i omraadet.

I mandags begyndte vores 4 dagestur i jeep sammen med 2 engelske piger og vores guide og chauffoer, Betho, og vores kok, Lydia. Undervejs har vi set Bolivias fantastiske og uspolerede landskab, badet i Hot Springs, set vulkaner og ikke mindst vaeret i verdens stoerste saltorken, Salar de Uyuni. Det var en af de vildeste og saereste oplevelser i mit liv. Saltoerkenen er dannnet af en kaempe soe, der er toerret ud. Laget af salt er 8 meter hoejt og orkenen daekker et omraade pa 12.000 km2.

Vi saa solopgangen i dag midt i oerkenen og spiste morgenmad paa det eneste salthotel, der findes i oerkenen. Hotellet var helt lavet af salt, dvs. ogsaa borde, stole og senge. Det var godt nok ogsaa specielt. Senere brugte vi en del tid ude i oerkenen paa at tage det typiske turist fotos, hvor man kan manipulere med perspektivet da horisonten forsvinder.

Vi er nu kommet tilbage til Uyuni og venter nu paa vores transfer til San Pedro de Atacama i Chile, hvor vi vil fortsaatte vores rejse.

Den stolte Lama


Laguna Colorado


Arbol de Piedre


Salar de Uyuni


Gruppebillede fra 4 dages turen i Salar de Uyuni

Ingen kommentarer:

Send en kommentar