mandag den 2. april 2012

A Chile Moment

Vi var i Chile i lidt over en uge. Foerst kom vi til San Pedro de Atacama, hvor vi var ude og sandboarde og saa den beroemte Moon Valley i solnedgang med koelige drinks. Det var helt vildt sjovt at sandboarde, selvom jeg ikke var saa god til det. Spot os to tosser paa videoen fra turen - husk lyd ;p

link:
http://www.youtube.com/watch?v=k2Lv9M6iWlo&feature=plcp&context=C44e7a28VDvjVQa1PpcFP57ajSICWu_kw61rMbN9kf-n2w50GpWT8=

Fra San Pedro tog vi til endelig ud til stillehavet, til Iquique, hvor vi noed stranden og et laekkert hostel. Her var vi ogsaa ude at paraglide. Iquique er kendt for at vaere et af de bedste steder i verden at paraglide, fordi her var de mest stabile vejrforhold, og det er helt unikt at kunne flyve hen over byen og lande ude paa stranden. Det var en vildt fed og mega surrealistisk oplevelse. Jeg maa indroemme, jeg var lidt nervoes, da vi skulle loebe ud over klippen og paabegynde flyveturen. Men ellers derfra noed jeg bare at svaeve rundt sammen med fuglene :)

Fra Iquique tog vi nordpaa til Arrica, hvor vi ogsaa bare slappede af og noed Chile. Her var vi lidt ude og shoppe og i byen fredag aften ved stranden og dansede lige til solen stod op. Det var dog ikke helt sjovt dagen efter, da vi skulle til Peru og brugte hele dagen i en bus paa en opstigning fra 0 til 2.300 meters hoejde. Det var vist heller ikke kun hoejdesygen, der gjorde sit indtog.


Endelig kom vi til Arequipa efter et kort stop i Tacna. Her fandt vi et dejligt, nyt hostel og har leget turister her i et par dage. Byen er ogsaa paa Unescos Verdensarvsliste og er ogsaa kaldet Den Hvide By, da centrum bestaar af hvide kolonibygninger. Det er en rigtig flot og rar by. I gaar var vi inde og se et meget kendt kloster; Monasterio de Santa Catalina. Klosteret er fra 1580 og er naermest en bydel i sig selv, hvor rige nonner har boet i mange aarhundreder. Det var et meget smukt og velholdt sted. I morgen skal vi ud og river rafte paa Rio Chili, som ligger taet paa Arequipa. Det skal nok blive ret vildt, men vi holder os dog til begynderturen. Det skal nok blive superfedt. Vi tager ogsaa videre til Puno i morgen, som ligger ved Titicacasoen. Her bliver vi nok kun en eller to dage. Derefter gaar turen til Cusczo og ikke mindst Macchu Picchu!

1 kommentar:

  1. Hej datter. Var lige inde på youtube og så dit og Claras stunt på sandboard. Hvor er det godt gået. Det må da bare have været sjovt. Også sjovt at se det på youtube. Jeg troede først at det var en orientering om det, men så så jeg dig!!! Qnuzz fra Mor

    SvarSlet